Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли колеги закупили 159 на старо - впечатления?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И седан и комби все дизайна..., си е дизайн, като собственик на седан ще кажа, че комбито по ми харесва... Ужасно хубаво е ама като не ми трябва комби и седана ми допада! Ако имах комби сигурно седана щеше по да ми се нрави... Лакумник ко да праиш...?
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
    Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
      А, на бас, че не е
      По каталог на 156 СВ багажника е с по-малък литраж от на седана
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• аз като карам вагонетка и като видя седанче и ми се доплаква....много ме кефят
        абе 159 линейката си има голям багажник може да няма място за пасажерите на задните седалки ама багажник има поне
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
          аз като карам вагонетка и като видя седанче и ми се доплаква....много ме кефят
          абе 159 линейката си има голям багажник може да няма място за пасажерите на задните седалки ама багажник има поне
          Верно е тва,ма Боянчо,шо нещеш да ми направиш подарък за рождения ден а-едни лайстни за покрива,теб и без тва не те кефят,пана сивото комби ше седят убиец

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            По каталог на 156 СВ багажника е с по-малък литраж от на седана
            Заеби каталога, там мерят до хоризонталната щора, а в действителност се товари до тавана
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
              Заеби каталога, там мерят до хоризонталната щора, а в действителност се товари до тавана
              До тавана се товари само в България, както и над него
              Ако производители трябваше да се съобразяват с нас, то всички комбита щяха да са с настройка като баничарка

Комбито е по-лесно за товарене и употреба, за разлика от седана, дори да му е по-малък багажникът.

На мен също повече ми харесва визията на 159 SW
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                До тавана се товари само в България, както и над него
                Ако производители трябваше да се съобразяват с нас, то всички комбита щяха да са с настройка като баничарка

Комбито е по-лесно за товарене и употреба, за разлика от седана, дори да му е по-малък багажникът.

На мен също повече ми харесва визията на 159 SW
                Бате не е баш така-я се загледай в рекламите на разни ванове и баничарки от рода на ФВ Кади например-рекламата е как е натоварена колата до тавана

П.С.Ккато и да е,на 159 СВ багажника е доволно голям-доволен съм.За дизайна няма какво да кажа-комбито е много по-красиво от седана

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Бате не е баш така-я се загледай в рекламите на разни ванове и баничарки от рода на ФВ Кади например-рекламата е как е натоварена колата до тавана

П.С.Ккато и да е,на 159 СВ багажника е доволно голям-доволен съм.За дизайна няма какво да кажа-комбито е много по-красиво от седана
                  Въпрос на вкус казало кучето и си облизало гъза
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Въпрос на вкус казало кучето и си облизало гъза
                    щом казваш

Comment

Working...
                    X